COMMERCIËLE RUIMTE OP DE BEGANE GROND

Het betreft een casco ruimte van ca. 173 m² welke voorzien is van een pantry, toilet, meterkast, c.v. installatie en mechanische ventilatie. De ruimte is voorzien van een nieuwe gevel pui met twee deuren conform de impressie. Het object is in casco staat, wind- en waterdicht opgeleverd inclusief pui, pantry, toiletruimte, meterkast, c.v. installatie en mechanische ventilatie.

KOOPAPPARTEMENTEN EERSTE VERDIEPING

Op de commerciële ruimte zijn twee appartementen gebouwd, appartement één (Julianaplein zijde) met een gebruiksoppervlakte van 80 m2, appartement twee van 85 m2. De appartementen zijn gebruiksklaar opgeleverd, wijzigingen c.q. aanpassingen door bewonerswensen waren mogelijk.

Beide appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping en voorzien van een entree, woonkamer met open keuken, berging met aansluitingen voor wasmachine en droger, twee slaapkamers, extra berging op de begane grond van ca. 9 m2. en een eigen parkeerplaats voor de deur. Appartement één heeft een balkon van 11,7 m² wat uitkijkt op de winkelstraat. Appartement twee heeft een deels inpandig balkon/loggia van 9,6 m² wat uitkijkt op de achtergelegen parkeerplaatsen. Het gebouw is niet voorzien van een lift, wel is er in de toekomst plaatsing van een traplift mogelijk.

Opleveringsniveau
De wanden zijn afgewerkt met blauw pleisterwerk, de plafonds in spuitwerk. De tegels in de badkamer en het toilet zijn tot aan het plafond aangebracht. Voor de keuken is een stelpost opgenomen van € 4.200,-- incl. btw., in de keuken zijn geen tegels aangebracht. De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloop douche, tevens is er een aansluitmogelijkheid voor een tweede wandcloset. Op het toilet is een wandcloset en een fonteintje aangebracht. In de gehele woning is vloerverwarming aangebracht, in de woonkamer/keuken en de slaapkamers zijn ruimtetemperatuur opnemers geplaatst zodat deze vertrekken separaat regelbaar zijn. De appartementen zijn voorzien van een mechanische afzuiging met luchttoevoer via de roosters in de kozijnen in de gevels.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Op goede A – locatie gelegen in het hart van het winkelcentrum van Beuningen. Omliggende trekkers zijn o.a. Blokker, Expert van Lin, A1 kappers, Trekpleister, Hema, Albert Heijn en Lidl.

Beuningen is een plaats met ruim 25.000 inwoners inclusief de dorpen Weurt, Ewijk en Winssen. Iedere dinsdag is er van 9.00 uur tot 12.00 uur markt op het Julianaplein. Daarnaast is er een actieve ondernemersvereniging welke middels regelmatige acties het centrum steeds in de belangstelling zet.

Per eigen vervoer is de locatie goed te bereiken en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op de pleinen. Beuningen is zeer centraal gelegen nabij de rijkswegen A15, A50 en A73. Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand zijn diverse bushaltes welke direct in verbinding staan met Centraal Station in Nijmegen.

VERHUUR COMMERCIËLE RUIMTE

Voor nadere informatie betreffende de verhuur van de commerciële ruimte kunt u contact opnemen met de heer S. Roelofs van Strijbosch Thunnissen bedrijfsmakelaars te Nijmegen, tel. 024-365.10.10, email: s.roelofs@s-t.nl

Bekijk plattegrond

Type project Huur commerciële ruimte.
Koop appartementen.
Project Commerciële ruimte begane grond.
Twee koopappartementen op de eerste verdieping.
Adres Julianaplein 103 Beuningen.
Opdrachtgever Megens Holding B.V.
Oppervlakte Commerciële ruimte 173m2.
Appartement één 80m2 (verkocht).
Appartement twee 85m2 (verkocht).
Opgeleverd 2017 (tweede kwartaal).
Bijzonderheden Gelegen in het centrum van Beuningen.
VERHUUR VOORWAARDEN COMMERCIËLE RUIMTE:
Huurtermijn In overleg.
Opzegtermijn 12 maanden.
Indexering Jaarlijkse indexering conform CPI (reeks alle Huishoudens,2006 = 100).
Betalingsvoorwaarden Per maand vooruit.
Bankgarantie of Waarborgsom Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief Btw gesteld of overgemaakt te worden.
Schriftelijke vastlegging Conform ROZ model huurovereenkomst (winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW met bijbehorende algemene bepalingen.

BESTEMMING

De beheersverordening “Centrum Beuningen” geeft aan “centrum”, de hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor:
 1. detailhandel.
 2. dienstverlening.
 3. horeca uit horeca categorie 1, 2, en 3 met inachtneming van het volgende:
Voor horeca uit categorie 1 gelden de volgende regels:
 • horeca uit categorie 1 is uitsluitend toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 1', alsmede binnen de gronden direct aansluitend op het aanduidingsvlak, mits de betreffende horecafunctie overwegend (minimaal 70 %) is gelegen binnen de aanduiding 'horeca van categorie 1' en mits de horeca haar hoofdtoegang heeft op het Julianaplein;
 • horeca uit categorie 1 is uitsluitend toegestaan op de begane grondbouwlaag;
 • de vloeroppervlakte van bestaande horecabedrijven uit categorie 1 mag niet meer bedragen dan 200 m² per vestiging, de vloeroppervlakte voor een nieuw horecabedrijf uit categorie 1 mag niet meer bedragen dan 150 m²;
 • binnen de aanduidingsvlakken zijn maximaal 5 horecabedrijven uit categorie 1 toegestaan;
Voor horeca uit categorie 2 gelden de volgende regels:
 • horeca uit categorie 2 is binnen de gehele bestemming toegestaan;
 • horeca uit categorie 2 is zowel op de begane grondbouwlaag als op de verdieping toegestaan, met dien verstande dat horeca op de verdieping uitsluitend is toegestaan indien het betreffende horecabedrijf eveneens op de begane grondvloer is gevestigd;
 • de vloeroppervlakte van horecabedrijven uit categorie 2 mag niet meer bedragen dan 250 m² per vestiging;

 • Voor horeca uit categorie 3 gelden de volgende regels:
  • horeca uit categorie 3 is uitsluitend toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 3', alsmede binnen de gronden direct aansluitend op het aanduidingsvlak, mits de betreffende horecafunctie overwegend (minimaal 70 %) is gelegen binnen de aanduiding 'horeca van categorie 3' en mits de horeca haar hoofdtoegang heeft op het Thorbeckeplein of het Kerkplein;
  • horeca uit categorie 3 is uitsluitend toegestaan op de begane grondbouwlaag;
  • de vloeroppervlakte voor een nieuw horecabedrijf uit categorie 1 mag niet meer bedragen dan 150 m²;
  • binnen de aanduidingsvlakken zijn maximaal 3 horecabedrijven uit categorie 3 toegestaan;

   • maatschappelijke voorzieningen;
   • wonen (niet op de begane grond).
   • een kantoor, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'kantoor'; één en ander met de bijbehorende voorzieningen.